Friday, March 11, 2011

Cara Mudah Nak Meningkatkan Trafik Anda!!!


 
 
Tengah2 dok layan study pasal blog, terbaca la aku benda alah nie...saja nak mencuba...tak salahkan...dan x rugi pun.. :)
so tips2 nak naikkan traffic blog kita...

Kita tengok cara-cara menaikkan traffic blog ...:
  1. Tulis posting artikel mcm posting ni. Atau copy-paste artikel ni and kemudian buat tajuk yang menarik supaya org terjah blog kita.
  2. Pastu letakkan URL LINK yang mcm kat bawah ni jer untuk artikel yang di tulis dlm blog/web korang. cuba jelah...tak rugipun........hahaha
7. My Big Family and Friends
15. akupenghiburmuda
 

Peraturannya

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).


2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625
 
SELAMAT MENCUBA!!!!

12 comments:

  1. jom tlg promo,

    APA YANG ORG BUJANG HARUS TAHU PASAL KOS KAWIN..?

    ** juge lawat utk kad kawen, bunting,printing
    http://myminiworldcard.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. menarik ni..layan ni jom !

    http://www.churpchurp.com/musevanilla/share/digi-superreload

    lagi syok !

    ReplyDelete
  3. bukan dah lama ke ni? dah buat setahun lepas tak jadik pe pun - -'

    KLIK SINI KE BLOG TAK LUCAH :p

    ReplyDelete
  4. Ya kita akan dapat backlink tetapi dengan cara ini backlink kita dianggap SPAM oleh enjin carian seperti google. Ini menjatuhkan reputasi blog kita dikaca mata enjin carian. Untuk jangka masa panjang cuba elakkan menggunakan cara ini. Sori tuan tanah bukan nak condem tetapi ikut pengalaman jer tapi kalu cara nie ok buat jer.

    ReplyDelete
  5. saya copy ye....terima kasih

    ReplyDelete
  6. yea ker ni? boleh percaya ker macam sistem piramid ajer....

    lawat sini http://fauzichik.blogspot.com

    ReplyDelete